Khairy mahu Anwar terkubur

August 22, 2008

Rakyat masih ingat aksi samseng Khairy pada pilihanraya Ijok pada tahun 2007, kali ini dia kembali lagi di Permatang Pauh dengan lebih profesional. Tapi kata-kata ‘ala samseng’ tu masih ada.. Biasalah, darah muda.

Naib Ketua Pemuda UMNO itu berkata, Permatang Pauh adalah medan terbaik untuk ‘menguburkan’ karier politik Penasihat PKR, Anwar Ibrahim. Beliau yakin BN akan menang dan memacak ‘nisan politik’ kepada Anwar.

Kesian pada Anwar.. BN nampaknya ‘all-out’ dalam piliharaya kali ini, BN Sabah dan parti komponennya pun turut serta. PAS dan DAP pula menolong Anwar seolah-olah ‘melepas batuk di tangga’.

Kata-kata ‘ala samseng’ semacam inilah yang membuatkan rakyat melihat BN sebagai bongkak dan angkuh. Boleh lihat artikel Harakah Daily kat –sini

One Response to “Khairy mahu Anwar terkubur”

  1. Ayahanda Says:

    Nak di ingat kan pada khairy jangan terlalu angkoh dengan keangkohan itu lah yang buat kan rakyat merasa benci pada umno bersederhana lah lagi pun khairy baru saja bermain politik itu pun tumpamg tuah bapa mentua

    p/s: anakanda setuju sangat, ayahanda..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: